Пн – Пт: 9:00 – 19:00; Сб: 9:00 – 17:00

Участь фахівців "VISE clinic" у заході "Клінічні виклики в педіатричній практиці"

Участь фахівців “VISE clinic” у заході “Клінічні виклики в педіатричній практиці”

Нещодавно відбувся офлайн захід під назвою “Клінічні виклики в педіатричній практиці”, у якому взяли участь відомі лікарі з різних міст та медичних установ. Ми з гордістю повідомляємо, що команда професіоналів з медичного центру “VISE clinic” не лише відвідали цей захід, але й виступили в якості спікерів, поділившись своїм досвідом у педіатричній сфері з іншими учасниками.

На заході було представлено ряд цікавих доповідей та майстер-класів, які зосереджувалися на ключових викликах сучасної педіатрії. Фахівці VISE clinic поділились своїми знаннями та практичним досвідом, а також взяли участь у жвавих обговореннях з колегами. Обмін досвідом та знань допомагає розширювати професійний горизонт і вдосконалювати навички, що є невід’ємною частиною професійного розвитку кожного лікаря.

Ми віримо, що неперервний професійний розвиток наших лікарів є ключовим фактором у наданні якісних медичних послуг нашим пацієнтам. Участь у таких заходах дозволяє нам бути в курсі новітніх тенденцій у медицині, що, в свою чергу, підвищує рівень наданих медичних послуг в “VISE clinic”.

Хочемо подякувати ГО “Західноукраїнській академії педіатрії” за можливість бути частиною цього важливого фахового заходу та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Зворотній зв'язок

+38 067 563 5430
+38 066 563 5430
Viber
info@vise.com.ua
м. Івано-Франківськ, вулиця Сорохтея, 14а