Проколювання вух у Івано-Франківську

Проколювання вух у Івано-Франківську

Picture of Автор: VISE clinic

Автор: VISE clinic

Cімейна клініка у Івано-Франківську

Про автора
Поділитися:

Зміст

Ми розпочинаємо нову послугу для маленьких принцес – проколювання вух.
Дорослим королевам також☝🏻

В нашому медичному центрі VISE clinic в Івано-Франківську тепер можна проколоти вуха дитині і дорослому – швидко, якісно, безболісно і безпечно.

Процедура проколювання мочки вуха або хряща вуха проводиться за допомогою сучасного професійного обладнання фірми STUDEX Co. USA, Система 75. Ми вибрали найдосконаліше на теперішній час обладнання, від фірми, яка має відмінну репутацію у всьому світі.

Процедуру проводить медична сестра, яка знає все про безпечність, асептику та антисептику.

Чим прокол вух за допомогою Системи 75 відрізняється від звичайного пістолету?

✅Гарантія стерильності. Обладнання не торкається шкіри, торкається тільки одноразова стерильна система, яка туди закладається.Ми розуміємо, наскільки важлива безпека в тому, що стосується дітей.

✅Немає «пострілу», який лякає дітей. Крім того, прокол цією системою менш травматичний, бо м’які тканини не розриваються, а розсуваються.

✅Сережки Системи 75 виготовлені із спеціальної медичної сталі або титану, тому не мають корозії навіть при тривалому носінні.
Тому процес загоєння відбувається зазвичай швидко та без проблем.

✅Мінімум больових відчуттів, на рівні дискомфорту. Це забезпечується тонким діаметром голки (менше 1 мм) і алмазною заточкою. Тонесенька та дуже гостра голочка сприяє легкості та швидкості проколу.

✅Система дуже зручна для спеціаліста, який проводить процедуру.

✅Сережки мають сучасний дизайн, ви можете вибрати їх на свій смак.

Ви часто питаєте – з якого віку можна проколювати вуха дівчаткам❓
Ми вважаємо – тоді, коли дівчинка попросить про це сама.

Але в кожній родині свої правила та традиції. Тому, якщо Ви вирішили, що той самий час настав – то будь ласка, приходьте❤️

Ваша дівчинка буде мати чарівний сертифікат, а ви отримаєте пам’ятку з правилами догляду.

Це, до речі, може стати найкращим подарунком від бабусі на день народження. Скажіть їй про це на вушко🤫

Акція – тим, хто одночасно отримує будь яку послугу в нашому медичному центрі – знижка на процедуру проколювання вух на 20%.

#проколюваннявух#сімейнаклінікаvise

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини

Щорічний профогляд для чоловіків
Комплексні послуги

Збереження Здоров’я чоловіків: Регулярні Обстеження VISE Clinic

В медичному центрі VISE Clinic ми віримо, що проактивний підхід до здоров’я є кроком до тривалого та активного життя. Наші регулярні обстеження та щорічні профогляди спрямовані на виявлення ризиків та підтримання оптимального стану організму протягом усього життя.

грудне вигодовування
Корисні поради

Що НЕ варто робити, аби грудне вигодовування було успішним?

Грудне вигодовування є натуральним та найбільш сприятливим способом забезпечити свою дитину всіма необхідними поживними речовинами для здорового зростання і розвитку. Однак, щоб досягти успіху у грудному вигодовуванні, важливо уникати деяких поширених помилок. Один із таких популярних міфів полягає в використанні пустушок та пляшечок для годування.

ДІАГНОСТИКА ЗОРУ за допомогою ПОРТОТИВНОГО РЕФРАКТОМЕТРА 2WIN
Запитання та відповіді

ДІАГНОСТИКА ЗОРУ за допомогою ПОРТОТИВНОГО РЕФРАКТОМЕТРА 2WIN

Авторефрактометрія: що це таке та як працює? Ви часто відчуваєте дискомфорт у очах, погіршення зору вдаль/вблизь ?Мабуть, навіть після звичайних вправ для очей, проблема не зникає. Можливо, саме час звернутися до професіонала для детальної діагностики. У нашому медичному центрі “VISE CLINIC,” ми пропонуємо сучасний метод дослідження очей – авторефрактометрію. Використання 2WIN дозволяє рано виявляти та фіксувати численні фактори порушення зору,

груднегодування
Корисні поради

Грудне вигодовування має тривати стільки, скільки бажаєте ви та ваша дитина

Насправді, існує тільки одне золоте правило: Грудне вигодовування має тривати стільки, скільки бажаєте ви та ваша дитина Досвід та наукові дослідження переконливо підтверджують, що грудне вигодовування є найкращим способом годування немовлят. Американська Академія Педіатрії рекомендує виключно грудне вигодовування в перші 6 місяців життя, а потім продовжувати грудне вигодовування в додачу до прикорму до року і надалі, орієнтуючись на ваші бажання

Павлишин Ольга - надає гінекологічні послуги для дівчаток та підлітків Гнип Ірина - надає гінекологічні послуги для підлітків та жінок Геник Наталія - надає гінекологічні послуги для жінок
Послуги гінеколога

Кольпоскопія – важлива складова консультації лікаря-гінеколога

Кольпоскопія є невід’ємною складовою діагностики та профілактики раку шийки матки. Розуміння сутності цієї процедури та її проведення важливі для здоров’я жінок. У цій статті ми розглянемо, що таке кольпоскопія та як вона проводиться, а також розкриємо її значення в діагностиці та профілактиці раку шийки матки. Що таке кольпоскопія? Кольпоскопія – це діагностичний метод, що дозволяє лікарям оглянути шийку матки, піхву

тест FeNO в VISE clinic
Алергологія

Відкрийте для себе тест FeNO в VISE clinic – єдиний у нашій області!

Наша клініка використовує передовий прилад NIOX VERO для вимірювання рівня оксиду азоту в видихуваному повітрі пацієнта. Цей безпечний та швидкий тест, який ми проводимо вже протягом 4 років, надає нам важливу інформацію для точної діагностики та лікування.

Vodafone
+38 066 563 5430

Kyivstar
+38 067 563 5430

Viber
+38 050 677 2886

Email
info@vise.com.ua

Адрес
м. Івано-Франківськ, вулиця Сорохтея, 14а

Графік роботи
Понеділок – П’ятниця: 9:00 – 19:00; Субота: 9:00 – 17:00; Неділя – вихідний.

Замовити дзвінок