Павлишин Ольга - надає гінекологічні послуги для дівчаток та підлітків Гнип Ірина - надає гінекологічні послуги для підлітків та жінок Геник Наталія - надає гінекологічні послуги для жінок

Кольпоскопія – важлива складова консультації лікаря-гінеколога

Picture of Автор: VISE clinic

Автор: VISE clinic

Cімейна клініка у Івано-Франківську

Про автора
Поділитися:

Зміст

Кольпоскопія є невід’ємною складовою діагностики та профілактики раку шийки матки. Розуміння сутності цієї процедури та її проведення важливі для здоров’я жінок. У цій статті ми розглянемо, що таке кольпоскопія та як вона проводиться, а також розкриємо її значення в діагностиці та профілактиці раку шийки матки.

Що таке кольпоскопія?

Кольпоскопія – це діагностичний метод, що дозволяє лікарям оглянути шийку матки, піхву та зовнішні статеві органи з використанням спеціального приладу, який забезпечує збільшення зображення. Цей процес дозволяє виявляти передракові утворення та проводити їх лікування на ранніх стадіях.

Важливість кольпоскопії в діагностиці та профілактиці раку шийки матки: Одним з основних завдань кольпоскопії є профілактика раку шийки матки шляхом раннього виявлення передракових утворень. Завдяки цій процедурі, лікарі можуть вчасно виявити зміни в тканинах шийки матки та прийняти необхідні заходи щодо їх лікування. Кольпоскопія є невід’ємною складовою консультації лікаря-гінеколога та є ефективним інструментом в боротьбі з раком шийки матки.

Як проводиться кольпоскопія?

Під час кольпоскопії, лікар розміщує спеціальні окуляри кольпоскопа на відстані від 10 до 15 сантиметрів від входу в піхву. Це дозволяє детально оглянути шийку матки та інші структури. Під час процедури лікар може також зробити фотознімки, які допомагатимуть оцінити ефективність лікування в майбутньому.

Знання процедури та її значення в діагностиці можуть врятувати життя жінкам. Необхідно відвідувати лікаря-гінеколога та регулярно проходити кольпоскопію для підтримання здоров’я та попередження захворювань шийки матки. Запишіться на консультацію та діагностику у нашій клініці, щоб отримати якісну медичну допомогу та забезпечити своє здоров’я.

Основні завдання кольпоскопії.

Основні завдання кольпоскопії включають виявлення та лікування передракових утворень на шийці матки. Цей метод є надійним способом раннього виявлення патологічних змін, таких як кондиломи, ерозії, ектопія циліндричного епітелію, поліпи та інші. Кольпоскопія дозволяє лікарям проводити детальне обстеження шийки матки з використанням збільшувальних пристроїв, що допомагає вчасно виявляти зміни і приймати необхідні медичні заходи.

Коли проводять кольпоскопію та яка підготовка необхідна перед процедурою?

Кольпоскопію рекомендується проводити в перші декілька днів після закінчення менструації. Однак, відповідно до конкретних обставин, лікар може розглянути інші варіанти проведення процедури. Важливо відзначити, що перед кольпоскопією не потрібна спеціальна підготовка. Протягом 24 годин перед процедурою рекомендується утримуватися від статевого життя і уникати використання вагінальних кремів, свічок та подібних засобів.

Переваги кольпоскопії у МЦ ‘VISE CLINIC’: Безкоштовна процедура та контактні дані

Введення кольпоскопії як складової консультації лікаря-гінеколога є надзвичайно важливим для раннього виявлення та профілактики раку шийки матки. Ця процедура дозволяє виявити передракові утворення, патологічні зміни та забезпечити вчасну медичну допомогу. МЦ “VISE CLINIC” готовий надати якісні послуги з кольпоскопії та нагадати про важливість здоров’я жінок. Запрошуємо вас скористатися нашою експертизою та записатися на діагностику та консультацію за контактними даними, наведеними вище. Разом ми зможемо забезпечити ваше здоров’я та благополуччя.

МЦ “VISE CLINIC” пропонує якісні послуги з кольпоскопії, забезпечуючи важливість цієї процедури для діагностики та профілактики раку шийки матки. Один зі значних переваг звернення до МЦ “VISE CLINIC” полягає в тому, що кольпоскопія є безкоштовною для пацієнток при повному огляді у гінекологів нашого закладу.

Щоб скористатися цією послугою, просто зв’яжіться з нами за наступними контактними даними:

Телефон: +38 (066) 563 54 30 (Водафон)
Телефон: +38 (067) 563 54 30 (Київстар)

Запрошуємо вас отримати якісну медичну допомогу та забезпечити своє здоров’я разом із МЦ “VISE CLINIC”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини

Послуга дитячий гінеколог Павлишин Ольга Тимофіївна Лікар – гінеколог дитячого та підліткового віку, акушер-гінеколог
Послуги вузьких спеціалістів для дітей

Дитячий гінеколог – Турбота про репродуктивне здоров’я дівчат.

Турбота про репродуктивне здоров’я дівчат – основа збереження їхнього материнського здоров’я та виживання української нації. Охорона материнства і дитинства в Україні є одною з пріоритетних галузей в медицині. Щороку більше уваги приділяється медико-соціальним факторам формування репродуктивного здоров’я дівчаток, як майбутніх матерів. Здоров’я жінки та її невід’ємний компонент – репродуктивне здоров’я значною мірою визначається умовами розвитку дитини в утробі матері, в

Гінеколог Івано-Франківськ - Послуги гінеколога VISE clinic
Послуги гінеколога

Гінеколог Івано-Франківськ – Послуги гінеколога VISE clinic

Захворювання репродуктивної системи жінки діагностує і лікує гінеколог. Всім відомо , що провести профілактику хвороби значно легше , ніж лікуватися. Яка роль гінеколога в збереженні здоров’я жінки ? Як часто потрібно звертатися до гінеколога ? Один раз на рік кожна жінка повинна  бути оглянута  гінекологом  з метою профілактичного огляду. В залежності від виявленої патології лікар надалі рекомендує частоту повторних оглядів.

Vodafone
+38 066 563 5430

Kyivstar
+38 067 563 5430

Viber
+38 050 677 2886

Email
info@vise.com.ua

Адрес
м. Івано-Франківськ, вулиця Сорохтея, 14а

Графік роботи
Понеділок – П’ятниця: 9:00 – 19:00; Субота: 9:00 – 17:00; Неділя – вихідний.

Замовити дзвінок