Щорічний профогляд для чоловіків

Щорічний профогляд для чоловіків

Picture of Автор: VISE clinic

Автор: VISE clinic

Cімейна клініка у Івано-Франківську

Про автора
Поділитися:

Зміст

Щорічний профогляд для чоловіків – це важливий крок у забезпеченні здоров’я чоловіків. Цей процес допомагає виявити можливі проблеми здоров’я на ранній стадії і запобігти розвитку серйозних хвороб.

Перелік послуг, які містяться у щорічному профогляді для чоловіків, включають:

  1. Огляд лікаря (терапевта або сімейного лікаря) – це послуга, яка допомагає виявити можливі проблеми здоров’я, оцінити ризики розвитку певних хвороб,  поставити попередній чи кінцевий діагноз, скерувати на додаткові обстеження за необхідності, надати рекомендації щодо способу життя, харчування.
  2. ЕКГ з розшифровкою – це дослідження, яке дозволяє виявити чи запідозрити можливі проблеми з серцем.
  3. УЗД простати – це дослідження, яке дозволяє виявити можливі проблеми з простатою.
  4. Аналіз крові на цукор натще – це дослідження, яке дозволяє виявити цукровий діабет або порушення толерантності до вуглеводів.
  5. Аналіз крові на холестерин – це дослідження, яке дозволяє виявити можливі ризики розвитку серцево-судинних захворювань.
  6.  ПСА (простатичний специфічний антиген) загальний та вільний – це дослідження, яке дозволяє виявити можливі проблеми з простатою.Є онкомаркером раку простати.
  7. Аналіз калу на приховану кров – це раннє скринінгове дослідження для діагностики колоректального раку.

Рекомендується проходити щорічний профогляд для чоловіків від віку 30 років, або раніше, якщо є ризик розвитку серйозних хвороб. Не варто відкладати відвідування лікаря, якщо ви відчуваєте себе не цілком здоровим.

Під час огляду  лікар збере у вас скарги, розпитає про ваші захворювання у минулому та прийом ліків,  про ваш спосіб життя та звички, про наявність захворювань у ваших близьких родичів.  Важливо співпрацювати з лікарем і відповідати на всі питання правдиво. Лікар проведе фізикальне дослідження ( вимірювання артеріального тиску, пульсу та сатурації, огляд, пальпація, перкусія, аускультація, вимірювання росту, ваги тіла, індексу маси тіла), а також оцінить ризики розвитку тих чи інших хвороб.

Також слід зазначити, що щорічний профогляд для чоловіків може включати додаткові дослідження в залежності від виставленого попереднього діагнозу. Зокрема, вам можуть запропонувати здати додаткові аналізи крові чи сечі; провести УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура, серця, легнь; скерувати на рентгенологічне обстеження легень чи на спірографію.

Лікар обов`язково надасть рекомендації щодо способу життя, його модифікації за необхідності, щодо фізичної активності, рекомендації щодо харчування. За необхідності – призначить базову терапію.

Яка вартість проходження щорічного профогляду для чоловіків?

Ціни на щорічний профогляд для чоловіків можуть варіювати в залежності від віку та вибраного пакету. За посиланням наведено приклад цін на певні послуги щорічного профогляду для різних вікових категорій чоловіків: https://www.vise.com.ua/our-services/

Як можна підготуватися до щорічного профогляду?

Спеціальної  підготовки до щорічного профогляду не потрібно, проте варто:

  • мати з собою вашу медичну документацію, якщо раніше ви вже зверталися з якимись проблемами до лікаря або маєте хронічні хвороби;
  • виписати запитання, які вам вкрай важливо задати лікарю;
  • прийти натще, щоб була можливість відразу взяти кров на аналізи, за необхідності – провести УЗД органів черевної .

Щорічний профогляд для чоловіків – це важливий крок для забезпечення ранньої діагностики та профілактики різних захворювань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Інші новини

Щорічний профогляд для чоловіків
Комплексні послуги

Збереження Здоров’я чоловіків: Регулярні Обстеження VISE Clinic

В медичному центрі VISE Clinic ми віримо, що проактивний підхід до здоров’я є кроком до тривалого та активного життя. Наші регулярні обстеження та щорічні профогляди спрямовані на виявлення ризиків та підтримання оптимального стану організму протягом усього життя.

омплексні профілактичні огляди для дітей
Комплексні послуги

Щосуботи комплексні профілактичні огляди для дітей

При потребі видається довідка для школи чи садка Яких спеціалістів включає даний профілактичний огляд? Консультація мінімум 5 спеціалістів: Комплексні огляди визначення готовності дитини до школи Пакет «Першокласник стандарт» (консультація дитячого невролога, психолога) Пакет «Першокласник розширений» (консультація дитячого невролога, психолога, логопеда) Пакет «Першокласник VIP» (консультація педіатра, дитячого невролога, психолога, логопеда) та подарунок від клініки Яка вартість такого обстеження? Дізнатись вартість ↵ Чекаємо на Вас за

Vodafone
+38 066 563 5430

Kyivstar
+38 067 563 5430

Viber
+38 050 677 2886

Email
info@vise.com.ua

Адрес
м. Івано-Франківськ, вулиця Сорохтея, 14а

Графік роботи
Понеділок – П’ятниця: 9:00 – 19:00; Субота: 9:00 – 17:00; Неділя – вихідний.

Замовити дзвінок